onsdag 15 februari 2012

Fortsatt kallt men produktivt


Sita som inte gar i skolan maste skota hushallet eftersom mamman ar enka
Nu har vi kommit igang med 2 grupper. Saa underbart att orka prata med alla i en grupp. Omgangen med drommar har levererats, tvattats och hanger pa tork. Ser jattebra ut. Manga har verkligen blivit battre pa att brodera och kombinera farger.
Nu haller de pa med temat Festival. Nagra har aldrig varit paa den fast det ar endast 2 km bort. En ny flicka med sociala behov dok upp: bor hos slaktingar som slar henne och sa hon inte har vanner att prata m som kunnat beratta vad som sker pa en festival.
I morse nar jag hangde broderierna pa tork kom jag pa att varken deras kamrater eller slaktingarna far se broderierna i fardigt skick och sen forsvinner de ju t Sverige. Vill darfor gora en utstallning i byn innan jag far hem.

3 kommentarer:

Annette sa...

underbart med utställning där innan ni far hem... här ösregn o is så njut..
kram
Annette

Margaret sa...

Fina bilder - som vanligt- kul att läsa vad som pågår där hos dig i Rajastan. Här är det jobb och vinter och jag undrar varför jag fortsätter att jobba. Ha det bra. Ser fram emot att höra mer. Margaret o Kalle

Mahila sa...

Hejsan Britta-mam,
Det är kollegan i byn som skriver!
Jag länkar dina inlägg till vår Mahila-blog. Synd att de inte är på engelska? Men kul att läsa om ert arbete. Hur går det med sömnadskursen, flickornas skolgång läs+skrivkursen m.m.
Kram
Elsa